Categorieën
Artikel

Zo klinkt mijn werk: Jan de Kramer (AWVN) in gesprek met vakbondsmannen over de coronacrisis

Een gesprek over de gevolgen van de coronacrisis, voor ons poldermodel, voor ons werk en voor onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden.

In opdracht van werkgeversvereniging AWVN heb ik een gesprek onder leiding van Jan de Kramer (AWVN) met Piet Fortuin (CNV), Zakaria Boufangacha (FNV) en Reinier Castelein (De Unie) opgenomen en nabewerkt. Deze podcastaflevering is een onderdeel van het AWVN-jaarcongres 2020 getiteld: Crisiskrakers.

Normaal zitten ze met werkgevers aan tafel en worden er soms harde noten gekraakt. Nu is het vakbondsmannen onder elkaar. Piet Fortuin van CNV, Zakaria Boufangacha van FNV en Reinier Castelein van De Unie gaan met elkaar in gesprek over de gevolgen van de coronacrisis, voor ons poldermodel, voor hun werk en voor onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden. Gespreksleider Jan de Kramer leidt hen langs de thema’s die nú op tafel liggen. Worden zij het onderling wel eens?

AWVN Crisiskrakers ‘Einde aan de twitteronderhandeling’

En dat klinkt zo:

Werkgeversvereniging AWVN · ‘Einde aan de twitteronderhandeling’

De podcast van AWVN is ook op Spotify te beluisteren.

De podcast maakt een opmars in Nederland. Wil je meer weten over podcasting en door mij op de hoogte gehouden worden? Elke vrijdagavond om 8 uur lever ik een boel interessant lees- en luistervoer voor het weekend. Abonneer je per e-mail:

Wil je deze wekelijkse Podpraat-nieuwsbrief met een kleine financiële bijdrage ondersteunen? Kijk op Petje.af/podpraat voor de mogelijkheden.

Door Marco Raaphorst

podcastmaker (VERVORMER), sounddesigner en muziekmaker (MELODIEFABRIEK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *