Categorieën
Artikel

Zo klinkt mijn werk: Gerwin van der Lei (AWVN) in gesprek met Janine Vos (Rabobank) over de gevolgen van de coronacrisis

AWVN-adviseur Gerwin van der Lei gaat in een nagenoeg leeg hoofdkantoor van de Rabobank op bezoek bij HR-directeur Janine Vos.

In opdracht van werkgeversvereniging AWVN heb ik een interview van Gerwin van der Lei (AWVN-adviseur) met Janine Vos (HR-directeur Rabobank) opgenomen en nabewerkt. Deze podcastaflevering is een onderdeel van het AWVN-jaarcongres 2020 getiteld: Crisiskrakers.

AWVN-adviseur Gerwin van der Lei gaat in een nagenoeg leeg hoofdkantoor van de Rabobank op bezoek bij HR-directeur Janine Vos. Rabobank overleefde eerder deze eeuw al een banken- en kredietcrisis. Wat hebben ze daarvan geleerd voor de crisis waar we nu in zitten? Een gesprek over het kantoor als Starbucks XL, goede gesprekken voeren achter je laptop, en buiten je eigen netwerk kijken om tot betere beslissingen te komen. ‘Alleen samen kraken we de crisis’.

AWVN Crisiskrakers ‘Soms is een shock nodig om te veranderen’

En dat klinkt zo:

Werkgeversvereniging AWVN · ‘Soms heb je een shock nodig om te veranderen’

De podcast van AWVN is ook op Spotify te beluisteren.

De podcast maakt een opmars in Nederland. Wil je meer weten over podcasting en door mij op de hoogte gehouden worden? Elke vrijdagavond om 8 uur lever ik een boel interessant lees- en luistervoer voor het weekend. Abonneer je per e-mail:

Wil je de wekelijkse Podpraat-nieuwsbrief met een kleine financiële bijdrage ondersteunen? Kijk op Petje.af/podpraat voor de mogelijkheden.

Door Marco Raaphorst

podcastmaker (VERVORMER), sounddesigner en muziekmaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *