reactie 0

Masterclass Audioverhalen voor HvA

Aanstaande donderdag mag ik voor de derdejaars HvA Creative Business-studenten samen met Jan Donkers, Marije Schuurman Hess en Tjitske Mussche een masterclass Audioverhalen geven. Dit op verzoek van de audio-docent aldaar: Jaap Boots.

De studenten kunnen mij het hemd van het lijf vragen over mijn podcast VERVORMER, de muziek die ik maak en de techniek (editing, mixage en sounddesign).

Eerder dit jaar interviewde ik Jaap voor mijn podcast VERVORMER. Wat het volgende opleverde:

Abonneer je op Podpraat!
De podcast maakt een opmars in Nederland. Wil je meer weten over podcasting en door mij op de hoogte gehouden worden? Elke vrijdagavond om 8 uur lever ik een boel interessant lees- en luistervoer voor het weekend. Abonneer je per e-mail:

Wil je Podpraat met een kleine financiƫle bijdrage ondersteunen? Kijk op Petje.af/podpraat voor de mogelijkheden.
In categorie: Nieuws

Over de auteur

Geplaatst door

podcaster, sounddesigner, muziekmaker

Schrijf een reactie